Resum de la jornada dels equips del barri

El derbi entre l'Ibèria i el Danubio va acabar 6 a 0.


La U.E.Pobles Sec tot i jugar un bon partit contra el líder va perdre per 2 a 1 contra l'Europa i queda en una posició complicada. El Polvoritenc va aconseguir un empat en un partit ensopit que els allunya de la zona de descens.
Pel que fa al Mercat Nou Magòria va cedir en una derrota per 2 a 1 després d'anar guanyant 0 a 1 i d'aquesta manera s'allunya del líder, tot i això continuen a nou punts del tercer. El derbi entre l'Ibèria i el Danubio va acabar 6 a 0 a favor de l'Ibèria, molt superior a l'equip visitant. El Club de Futbol Bordeta atravessa una mala temporada de resultats i va perdre per 2 a 3, resultat que els manté a la zona de descens. L'Sporting Bonaventura va perdre 4 a 0 contra el Fortpienc i segueix la tònica de la temporada, mentres que el Dinàmic Batlló no aixeca cap en perdre 5 a 2 contra el Gracienc.
Al futbol sala, el Sansur va perdre 4 a 2 en un partit molt disputat i està fora de la zona de descens per pocs punts. Pel que fa al waterpolo, el Mediterrani va perdre 10 a 5 i està en zona de mitja taula. Per la seva banda, el Club Natació Montjuïc femení, en la lligueta d'ascens a la màxima categoria, va perdre per 2 a 8 contra el Concepción i s'allunya de l'objectiu mentre que el masculí va guanyar 9 a 12 i continua la bona embranzida per aconseguir l'ascens.
En rugby, el Gotics femení van guanyar 7 a 30 mentre que el Gotics A van tornar a guanyar i queden com a campions indiscutibles.
En bàsquet, el JAC Sants va perdre 91 a 72 i la jornada vinent comença a jugar-se el descens. Pel que fa al BAM i al BIM, la situació és molt complicada, i tots dos es troben al final de la classificació. Mentrestant, el Proa Sant Medir no aconsegueix uns bons resultats però està a mitja taula.