Diumenge dolç a la Bordeta

Un dels moments de la volta de diumenge


La festivitat de Sant Medir ha tornat al barri de la Bordeta. Aquest diumenge els carrers del barri s'han omplert de nens i nenes esperant el pas de les colles de Sant Medir procedents de diversos llocs de Catalunya on se celebra aquesta tradicional i dolça diada.
La Parròquia i la seva colla han acollit les carrosses, cavalls, furgonetes i altres vehicles carregats de romeus que s'han encarregat de llençar diverses tones de caramels als veins que s'han congregat als carrers de la Bordeta. La festa, després d'una volta complerta al barri, ha continuat amb la tradicional missa concelebrada en la qual s'ha donat la benvinguda a les colles i ha acabat amb un vermut popular al patí de l'Escola Sant Medir. En el seu discurs, la regidora del districte, Imma Moraleda, ha destacat la feina realitzada per la colla per tal de mantenir viva una tradició tan dolça i alhora arrelada als nostres barris, Moraleda ha estat acompanyada de la regidora adscrita del districte Sònia Recasens.
D'aquesta manera s'ha posat punt i final a una setmana plena d'activitats en torn de Sant Medir, la festa va començar dimecres amb la Romeria a l'ermita de Sant Medir situada a Sant Cugat.