La botiga de joguines Milà abaixa la persiana després de 75 anys al carrer de Sants

L'actual propietari, en Joan Milà, va néixer a rebotiga de l’establiment situat al carrer de Sants número 2, i ha passat 65 anys darrere el taulell. L’any 1941, el pare d’en Joan va agafar el traspàs de la botiga, i fins ara han estat dues generacions les que han passat pel negoci. [[Vegeu fotos]]



Ha estat una de les botigues de joguines més antigues i amb més tradició del barri d’Hostafrancs, i fins fa uns dies vivia les últimes hores amb la persiana oberta, es tracta de la històrica botiga de joguines Milà situada al carrer de Sants número 2. Després de gairebé 75 anys oberta al públic, en Joan Milà, fins ara propietari, s’ha jubilat i davant la manca de continuïtat ha decidit tancar-la, per això, “fins ara, hem estat liquidant el gènere que hi havia”. Milà que va néixer a rebotiga de l’establiment ha passat 65 anys darrere el taulell, “m’ha permès viure i per això vull agrair-ho a tots els clients”, assegura.

L’any 1941, el pare d’en Joan va agafar el traspàs de la botiga, i fins ara han estat dues les generacions les que han passat pel negoci “sempre hem venut joguines com cotxes, pilotes, nines o jocs” explica Milà. A banda, de les prestatgeries a besar de joguines que han fet boca badar a més d’un infant, l’aparador també ha estat molt característic, per això avui en dia “nens que avui són avis i ens han vingut a comprar joguines pel seu nét tenen records entranyables com una la casa de sabates o de camises que hi havia”. Segons el propietari, les joguines han evolucionat “des del punt de vista de la tecnologia i el material, però en el fons és el mateix, abans una nina era de cartó i ara és de plàstic”.

tancamentjoguinesmilacarrerdesantsdesembrede2015-08

tancamentjoguinesmilacarrerdesantsdesembrede2015-01

tancamentjoguinesmilacarrerdesantsdesembrede2015-02

tancamentjoguinesmilacarrerdesantsdesembrede2015-03

tancamentjoguinesmilacarrerdesantsdesembrede2015-05

tancamentjoguinesmilacarrerdesantsdesembrede2015-06

tancamentjoguinesmilacarrerdesantsdesembrede2015-07