3r Festival de Flors i Jardins de Barcelona "De Flor en flor" al Poble Espanyol de Montjuïc

Breus

cartellfestivaldeflorenflorpobleespanyolmontjuicmarc2018

Flors, plantes, colors i olors seran els protagonistes de la tercera edició de De Flor en Flor, el Festival de Flors i Jardins de Barcelona. Del 29 de març al 2 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa, el Poble Espanyol de Barcelona vol celebrar amb barcelonins i visitants aquesta gran festa de la primavera. Després de la bona acollida de les edicions passades, l’emblemàtic recinte de Montjuïc torna a celebrar aquest certamen i n’amplia el contingut amb l’objectiu d’apropar el sector de les flors i la botànica a tots els públics de forma amena i lúdica.

De Flor en Flor torna a comptar amb la col·laboració del Gremi de Floristes de Catalunya, els Amics del Jardí Botànic i l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona que, com el mateix festival, té la voluntat de difondre el respecte per la natura urbana.

Durant els cinc dies de festival, els assistents podran gaudir de 12 decoracions florals repartides pels carrers, carrerons i places del Poble i una llarga llista d’activitats per a tota la família: exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais que aportaran l’Associació Catalana d’Amics del Bonsai, una decoració floral de roses gentilesa dels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat, una mostra de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya relacionada amb el món floral, un taller de plantes grasses i cactus de la mà dels Amics dels Cactus i Altres Suculentes i una decoració floral de l’Escola Viver Castell de Sant Foix.

La programació inclourà una sèrie de tallers pensats per a gaudir de les plantes i aprendre les seves curiositats. Les misterioses orquídies, els sempre admirats bonsais, les kokedames i els bulbs seran alguns dels protagonistes d’aquests tallers. A més, els més petits es podran iniciar en l’art de cultivar un hort urbà i els assistents tindran l’oportunitat d’introduir-se en l’art floral.

Un dels principals atractius de l’edició d’enguany serà una gran catifa floral de 28m2 dedicada a Sant Jordi, a càrrec de la Federació Catalana de Catifaires. Els assistents al primer dia de De Flor en Flor podran veure tot el procés de creació d’aquesta mostra d’art efímer. Aquest any també s’estrena aportant una decoració floral l’escola Rosa Valls Formació.

Del 29 de març al 2 d’abril de 2018, d’11 a 19 hores

Preu: 7€ a taquilla, 6€ online. Entrada gratuïta per a menors de 4 anys i socis del Poble Espanyol. Preus vàlids per a residents a Catalunya.