Calidoscopi: Les diferents formes, colors, olors, tristeses i alegries segons l’escriptora santsenca Anna Antoñico

Segons l’autora del llibre, que es va presentar dimecres al vespre a les Cotxeres de Sants, l’obra està formada per un conjunt de relats “de misteris, corrupció, altres amb finals que colpeja al lector". [[Vegeu reportatge fotogràfic]]Calidoscopi, el que tothom coneix com un instrument òptic, cilíndric, en el fons del qual hi ha fragments de vidre de color i miralls ara també és el títol del nou llibre de l’Anna Antoñico. A partir d’ara l’autora santsenca no només serà coneguda per la seva veu que s’escolta en diferents programes de Sants 3 Ràdio, sinó també per aquesta nova obra que va ser presentada el passat dimecres al vespre a la sala d’actes de les Cotxeres de Sants. “Va ser una presentació que vaig viure amb molta felicitat perquè vaig tenir persones que m’estimo al meu costat, fet que m’han demostrat la seva estimació i la seva estima” ha assegurat Antoñico. Segons l’autora del llibre “la vida es pot veure de diferents formes, colors, olors, tristeses i alegries, és com un calidoscopi”. L’obra està formada per un conjunt de relats “de misteris, corrupció, altres amb finals que colpeja al lector, etc”. En definitiva, hi ha personatges que potser deixaran un regust amarg, es viatjarà lluny de casa o fins i tot s’investiga un assassinat en l’Habitació 515, tal com porta el títol d’uns dels relats.

L’acte va estar presentat per l’escriptor santsenc Albert Torras. Torras va explicar que “mentre feiem els programes, entre cançó i canço, l’Anna m’anava portant uns papers i li deia que estava bé”. L’escriptor va destacar la importància de la narrativa: “Estem en un moment que la societat tingui ganes d’escriure i expressar idees, així com expressar-ho en un paper, cosa que crec que l’Anna ha tingut aquest encert d’escriure molt bé”, deia Torras. “Són contes, narracions breus, i per tant, permet tenir una idea clara i desenvolupar-la en poques pàgines, i l’Anna crea uns personatges que no saps qui són fins al final, és a dir, bastant singulars” comentava Torras.

Qui també hi va ser present durant l’acte va ser Remei Romanos, escriptora i professora d’escriptura creativa. “Perquè vull escriure - és la resposta que em va donar l’Anna quan li vaig preguntar el perquè volia fer un taller d’escriptura” va assegurar Romanos. L’escriptora i professora va dir que el somni de l’Anna s’ha convertit en uns somni enquadernat, és a dir una realitat: “A l’Anna li agradava escriure i tenia capacitat i ho vaig notar perquè cada setmana presentava un relat que jo havia proposat”.

Finalment, el cantautor santsenc Gonçal va dedicar a tot el públic i especialment a l’escriptora del llibre una cançó que portava per títol “Calidoscopi”.”He volgut explicar les històries i alguns dels sentiments que he pogut copsar del llibre” va dir Gonçal abans d’actuar el tema en directe. Tot seguit va tenir lloc un piscolabis pels assistents.

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-01

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-02

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-03

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-04

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-05

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-06

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-07

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-08

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-10

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-11

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-12

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-13

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-14

presentaciollibrecalidoscopi22abril2015-15